top of page
Schoon

Over ons

Boutersem Blinkt is gegroeid uit het Plaatselijk WerkgelegenheidsAgentschap (PWA) Boutersem. Het PWA werd opgericht in 1993 als een gemeentelijke vzw die tot taak had langdurig werklozen, via een PWA-statuut, voeling te laten houden met de arbeidsmarkt. De prestaties bestonden hoofdzakelijk uit huishoudhulp, tuinonderhoud en hulp in scholen. De diensten van de PWA'er werden betaald via een  systeem van PWA-cheques. Toen de Federale regering het systeem van de dienstencheques lanceerde, werd in 2005 binnen de gemeentelijke vzw een dienstenchequeonderneming opgericht.
De doelstelling is om kortgeschoolden, werklozen en mensen met migratie achtergrond via een volwaardige arbeidsovereenkomst en een eerlijk loon uit de armoede, werkloosheid en het zwartwerk-circuit te houden.
Een win-win situatie!

Zeepbellen
ijzer

In januari 2020 besliste PWA Boutersem om naar buiten te treden met een nieuwe commerciële naam, BOUTERSEM BLINKT!

Een nieuwe naam die alles omvat waar de onderneming voor staat!

Elke uitblinker werkzaam voor Boutersem Blinkt wil blinken van fierheid op zijn/haar prestaties, op een fijne samenwerking en ook onderling als weerspiegeling van onze toffe werksfeer.

Elke klant blinkt in zijn/haar netjes gestreken kledij en/of hun blinkende woning.

 

Kortom, WIJ LATEN ELKAAR BLINKEN!

Zeep en schuim

Onze AMBITIE?

IEDERE WERKWILLIGE AAN HET WERK TEGEN EEN EERLIJKE VERLONING IN MENSWAARDIGE OMSTANDIGHEDEN IN HET BELANG VAN HET WELZIJN VAN IEDERE INDIVIDU!

Het organiseren van tewerkstelling in eigen streek door het leveren van diensten aan gezinnen uit Boutersem én omstreken. Door middel van intensieve begeleiding en ondersteuning veroveren onze medewerkers een volwaardige en stabiele plaats op de arbeidsmarkt. De continuïteit in zowel de dienstverlening als tewerkstelling zijn van (oa financieel) cruciaal belang voor de werknemers en klanten van Boutersem Blinkt.

bottom of page