top of page

SERVI
CES

onze Waarden

Net zoals de samenleving steunen ook ondernemingen op waarden die bepalend zijn voor hun gedragspatroon en vooruitgang.


Onze waarden zijn het resultaat van een jarenlange, stabiele dienstverlening van en door Boutersemenaren.


Onze waarden zijn de basisprincipes waarnaar iedere individu,
zowel uitblinkers als klanten, handelen.

Onze kernactiviteit bestaat uit het aanbieden van verschillende SERVICES, dewelke nauw verbonden zijn aan onze waarden.

Wil jij ook BLINKEN in JOUW OUTFIT?

diamant

PERSOONLIJK

Bij Boutersem Blinkt is niemand, noch klant noch medewerker, een "nummer". Wij kiezen ervoor om al onze middelen integraal in te zetten voor onze medewerkers. Dankzij die persoonlijke aanpak kunnen wij continue streven naar de ideale match tussen huishoudhulp en klant.


Elke dag opnieuw!

Deze unieke aanpak onderscheidt ons, hierin blinken wij uit.

Luchtfoto van een Voorstad

NABIJHEID

We, ons kantoor en strijkatelier, bevinden ons temidden van onze doelgroep, (lokale) bereikbaarheid is cruciaal binnen ons concept.

Samen aan de top

ONDERSTEUNING

Boutersem Blinkt biedt extra (sociale) omkadering aan onze medewerkers.

Ook onze klanten delen deze visie en investeren mee tijd en energie met als doel een duurzame relatie op te bouwen met hun hulp. Met een open communicatie tussen alle partijen, het vermogen om in vraag te stellen, een kritische geest, zin voor dialoog en bereidheid gaan wij op zoek naar de juiste balans. 

Ook onze klanten kunnen steeds op onze (extra) ondersteuning rekenen waar nodig.

Rainbow Light Art

DIVERSITEIT

Zowel onze personeels- als klantenbestand is opgebouwd uit diverse persoonlijkheden, nationaliteiten,.... Wij streven bewust naar deze diversiteit, diversiteit in een samenwerking creëert een verfrissende dynamiek.

Wolk met zilveren voering

POSITIEF

Boutersem Blinkt hecht veel belang aan een kwalitatieve work-life balance, de wensen en verwachtingen van onze medewerkers staan centraal bij het opstellen van een planning. Op deze manier behouden wij de positieve ingesteldheid.

Bovenop het groeien door middel van aandachtspunten, streven wij ook naar het geven van positieve feedback en moedigen onze klanten hiertoe aan. Elke uitdaging, groot of klein, wordt omgebogen naar een positief gegeven.

Handdruk

RESPECT

Respect voor de anderen blijkt een houding van samenwerking die gekenmerkt wordt door oprechtheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid. Boutersem Blinkt respecteert het gegeven woord, loyaliteit ten opzichte van elkaar, met respect voor het familiale karakter van de onderneming. Boutersem Blinkt handelt, keer op keer, oprecht.

Gear System Shadow

TOEWIJDING

Onze uitblinkers tonen dagelijks hun professionalisme en fierheid in hun werk.

Onze uitblinkers tonen hun dienstvaardigheid, dit houdt in luisteren naar onze klanten met als doel een volwaardige professionele relatie.

Vrouwen Hands Holding

SAMEN

Bij Boutersem Blinkt telt elke schakel (uitblinkers, klanten en ondersteunende diensten) op eenzelfde niveau in onze blinkende onderneming.

bottom of page